Şehit Ünal Aktaş İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve orta öğretim kurumlarına hazırlamak.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmenler Kabataş ilçesinden kendi araçları ile geliş gidiş yapmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz İlkokul düzeyinde eğitim vermektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz İlkokul düzeyinde eğitim vermektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitunalaktasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - PARK MEYDANI KÜME EVLERİ NO 8/1 ALANKENT KABATAŞ/ORDU

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - 1 Nisan 2014 den itibaren Büyükşehir Yasası ile Kabataş İlçesine bağlı mahalle konumundadır. Mahalle nüfusu yaklaşık olarak 5000 üzeridir. Kabataş İlçesi, Aybastı İlçesi ve Korgan İlçesi ile karayolu bağlantısı vardır. Genelde tipik Karadeniz iklimi hüküm sürer. Yaklaşık olarak 850 rakımlıdır. Kışlar genelde soğuk ve karlı yazlar sıcak ve serindir.

Adres - PARK MEYDANI KÜME EVLERİ NO 8/1 ALANKENT KABATAŞ/ORDU

Ulaşım Karayolu ile Kabataş İlçe merkezi,Fatsa İlçe merkezi, Ordu İl Merkezi ve Samsun iline günübirlik gidiş geliş yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ordu İl Merkezine 87 km Fatsa İlçesine 47 km uzaklıkta ve Kabataş ilçesine 7 km uzaklıktadır.